Aksözek Law Office


Go to content

Wie Zijn Wij?


AKSÖZEK NL/TR ADVOCATUUR

In 1988 heb ik de studie rechten gedaan aan de Ankara Universiteit de Faculteit Rechten en heb gewerkt als zelfstandige advocaat.

Ik ging later naar Nederland en studeerde rechten aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na mijn studie heb ik gewerkt als jurist en advocaat in Amsterdam en Wassenaar.

Dat is een geweldige ervaring geweest omdat ik daar zeer diverse zaken behandelde en een brede kennis en ervaring heb opgedaan. Ik heb nog steeds goede contacten met Nederlandse collega’s en heb uiteraard een uitgebreide kennis van het Nederlands rechtssysteem.

SPECIALISATIE
In Turkije heb ik als advocaat ervaring opgedaan in diverse rechtsgebieden.
Vooral voel ik me meer betrokken bij ondernemers. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik mij, naast de advisering aan particulieren, ben gaan richten op advisering aan bedrijven. Ik vind het interessant om alle bijzonderheden van een bedrijf te leren kennen zodat ik uitstekend geïnformeerd ben over de gang van zaken binnen een organisatie en weet wat er speelt. Dit is noodzakelijk om u goed te kunnen adviseren en te weten wat u nodig heeft. Ik ben graag uw klankbord en denk met u mee.


WAT KAN IK VOOR U ALS ONDERNEMER BETEKENEN
Ik treed op als “huisadvocaat ” en behandel zaken op diverse gebieden waar u als ondernemer mee te maken heeft of kunt krijgen. U kunt daarbij onder meer denken aan het opstellen en beoordelen van algemene voorwaarden en overeenkomsten met uw klanten, leveranciers, partners en andere zakenrelaties. Het spreekt voor zich dat ik u ook goed kan adviseren als het om niet betalende klanten, debiteurenbeheer en incassoprocedures gaat.U heeft als ondernemer natuurlijk geen behoefte aan dergelijke problemen en zeker niet aan een juridische procedure. U zult er dan ook gebaat bij zijn juridische problemen te voorkomen door goede juridische advisering vooraf. Mocht er toch een geschil zijn ontstaan, dan zal ik altijd trachten dat op een efficiënte en pragmatische maar ook creatieve wijze op te lossen. Een regeling heeft daarbij meestal de voorkeur: buiten de rechtszaal als het kan, maar binnen de rechtszaal als het moet. Ik neem u de juridische zaken uit handen, dan kunt u als ondernemer weer doen wat u leuk vindt en waar u goed in bent: ondernemen!


PERSOONLIJKE BENADERING
Ik heb altijd persoonlijke aandacht voor de cliënt. Ik realiseer me dat u met sommige problemen misschien wel dagelijks bezig bent en dat er naast zakelijk, financiële of praktische belangen, ook emoties meespelen. Ik hecht er aan mijn cliënten zeer goed te informeren over de juridische mogelijkheden en soms ook onmogelijkheden. Persoonlijke aandacht betekent bij mij dan ook: een eerlijk advies, in begrijpelijke taal.

NETWERK
Ik heb als advocaat in Istanbul en door heel Turkije een uitgebreid netwerk. Dat betekent dat als er behoefte is aan een specialist op een ander rechtsgebied ik door kan verwijzen naar een collega. Uiteraard net als ik deskundig en betrouwbaar.

TARIEVEN
U wordt bij mij ontvangen op een prettige, goed bereikbare locatie. Het kantoor is van alle faciliteiten voorzien. Ik verleen rechtshulp op een efficiënte wijze en ben “to the point”. Deze aspecten zorgen ervoor dat ik een uurtarief hanteer dat als gematigd geldt in de branche.

Een intake-gesprek van maximaal een half uur is vrijblijvend. Dit houdt in dat u na het intake-gesprek geen verder gebruik hoeft te maken van mijn diensten. Aan het eerste half uur van het intake-gesprek zijn geen kosten verbonden. Indien het intake-gesprek de duur van een half uur overschrijdt, zal ik voor die extra tijd declareren tegen onderstaande tarieven.

TARIEVEN ZAKELIJK
Voor zakelijke cliënten geldt een nader met u overeen te komen basis-uurtarief, exclusief 6% kantoorkosten en (thans 18%) BTW. Dit uurtarief kan worden verhoogd, afhankelijk van spoedeisendheid en/of complexiteit en/of belang van de zaak.

JURIDISCH ABONNEMENT
Als u behoefte heeft aan juridisch advies op regelmatiger basis bied ik het Juridisch Abonnement aan. De behoefte zal groter zijn dan u in eerste instantie denkt. Het zal ook zeker verstandig zijn bij twijfel voorafgaand juridisch advies in te winnen. Ziet u op tegen de kosten? Niet nodig ! Tegen een maandelijkse vergoeding (bij betaling ineens vooruit voor één jaar geldt een korting van 5%) kunt u voor een vooraf overeen te komen aantal uren contact met mij opnemen als het gaat om vragen die eenvoudig en vrijwel direct, zonder bestudering van een uitgebreid dossier of documentatie, beantwoord kunnen worden. Dit basis-abonnement is uit te breiden voor wat betreft het aantal uren maar ook met de incasso-module. Indien blijkt dat uw vragen nadere en uitgebreidere aandacht behoeven, zult u tegen een gereduceerd uurtarief gebruik kunnen maken van mijn diensten. Voorkomen is beter dan genezen. Goed juridisch advies vooraf voorkomt veel problemen achteraf.

Prijzen vanaf vier uren maximaal € 395,-- exclusief BTW per jaar. Neem contact met mij op voor nadere informatie, een toelichting of vrijblijvende kennismaking.

TARIEVEN PARTICULIEREN
Voor particulieren geldt een nader met u overeen te komen basis-uurtarief, te vermeerderen met 6% kantoorkosten en (thans 18%) BTW. Dit uurtarief kan worden verhoogd, afhankelijk van spoedeisendheid en/of complexiteit en/of belang van de zaak.

Aksözek heeft uitstekende kennis van Nederlands/Europees en Turksrecht.

Advocaten Kantoor Aksözek richt zich op particulieren en kleine, midden en grote bedrijven. Het is een laagdrempelig kantoor waarin de advocaten met elkaar samenwerken. De advocaten hebben zich gespecialiseerd in een beperkt aantal rechtsgebieden waardoor de kwaliteit hoog is.

Voor de volgende rechtsgebieden kunt u bij ons kantoor terecht:
onroerendgoedrecht
arbeidsrecht
familierecht
huurrecht (bedrijfsrecht, ontruiming)
strafrecht
verbintenissenrecht
vreemdelingenrecht
gezondheidsrecht
arbitrage (National/Internationaal
- Arbitrage Kamer van Koophandel in Istanbul (ITO)
- ICC (Internatipnal Chamber of Commerce)
- ICC Netherlands
- LCIA (London Court of International Arbitration
- ICDR (International Centre for Dispute Resolution)
- SIAC (Singapur Arbitration Center)
- UNCITRAL (United Nations Commission on International Trade Law)

advies voor bedrijven
vertalen in Turks/Dutch/Engels

Wij beschikken uitstekende kennis van het Turks-Nederlands en Europeesrecht en kunt u uiterraad rekenen op adequate en specialistische bijstand op verschillende rechtsgebieden met persoonlijke aandacht voor uw zaak.

Naast het Turks kunt u bij ons op kantoor ook terecht voor het oplossen van uw juridische vraagstukken in verschillende talen, zoals in het Engels, Nederlands.

Waar u bent kunt u ons gerust bellen op +90-543 747 97 79 of emailen naar aksozek36@gmail.com

mr. A. Aksözek
Advocaat

Aksözek Advocatuur
Adres: Islambey Mahallesi Örnek Sokak No:20/6 Eyüp/Istanbul

Tel/Fax:+90-212-417 17 37

Gsm: +90-543-74 79 779

e-mail: aksozek36@gmail.com

http://www.aksozek-law.com

* Mr. Aksözek is lid van de Advocaten Orde Istanbul en van de Turkse Orde van Advocaten:

Home Page | Biz Kimiz? | Who are we? | Wie Zijn Wij? | Site Map


We can it!.. | aksozek.law@gmail.com

Back to content | Back to main menu